Logical Concept We build software for the future

 

Logical Concept is een Europees bedrijf opgericht in 1997, met als hoofdactiviteit het ontwerpen, het ontwikkelen en het op de markt brengen van toepassingen verbonden aan interim-activiteiten, aanwerving en personeelsbeheer.

Historiek

De geschiedenis van Logical Concept begon in België in 1997. Destijds bood het bedrijf IT-consulting diensten aan voor bedrijven gespecialiseerd in het beheer van menselijke hulpbronnen, binnen de Europese Unie en in Azië, en belastte zich in het bijzonder met de begeleiding van de implementatie van de processen en met de ontwikkeling van toepassingen op maat gemaakt voor deze bedrijven.

In 2000 besliste Logical Concept om haar activiteiten in Latijns-Amerika te ontwikkelen waar zij een leidende positie verworven heeft in oplossingen voor het administratief beheer voor KMO's en grote ondernemingen.

Waarom onze software gebruiken?

Vandaag worden bedrijven geconfronteerd met een geglobaliseerde zakelijke wereld waar de steeds toenemende concurrentie alsmaar een efficiënter beheer vereist om het financiële vermogen en de winstgevendheid te handhaven.

De programma’s ontwikkeld door Logical Concept zorgen er voor dat uw bedrijf beschikt over hulpmiddelen die uw bedrijf in staat stellen om het hoofd te bieden aan deze nieuwe omgeving en om haar groei verder te zetten.

Naast onze concurrerende prijs, zijn onze programma’s innovatief en eenvoudig in gebruik. Bovendien genieten ze van een uitstekende dienstverlening na-verkoop.

Onze deskundigheid

Dankzij onze ervaring van meer dan 20 jaar in de sector van de interim- en aanwervingsactiviteiten, zijn we de specialisten geworden van de ontwikkeling van prestatiegerichte IT-oplossingen welke beantwoorden aan de specifieke noden van de bedrijven in deze sector.

De troeven van onze software?

  • gebaseerd op de Cloud-technologie
  • volledig geïntegreerd
  • toegankelijk vanaf PC, smartphone en tablet

Onze waarden

  • deskundigheid
  • soepelheid
  • nabijheid
  • aangepaste service

Waarom opteren voor Logical Concept?

Omdat wij, behalve een eenvoudige IT-oplossing, u ook het advies van specialisten aanbieden evenals een betrouwbare en duurzame relatie gericht op de ontwikkeling en de groei van uw bedrijf.